Dehler 38SQ

De upgrade van een succesformule - vanaf 2021 in de vloot

Ultiem tourcomfort met sportieve zeileigenschappen.

Bij de Dehler 38SQ zijn alle vallen en trimlijnen te bedienen vanuit de kuip. De elektrische vallier is zowel bij de lier als vanaf de stuurstand te bedienen waardoor u altijd veilig het zeil kan hijsen. Voor een familie zeilen een ideale oplossing! Het anker is voorzien een elektrisch bediening. De dubbele stuurwielen creëren een ruime kuip met een doorgang naar het uitklapbare zwemplatform. Voor aan-de-windse koersen is er voor de stuurman een handige verstelbare voetensteun beschikbaar.

Het schip biedt ruimte aan 7/8 personen en is voorzien van 3 tweepersoons hutten. De salon is een feest van licht: naast slimme ledverlichting voor de avond, heeft de nieuwe 38SQ grotere rompramen gekregen waardoor ook overdag zittend in de salon er ruim zicht naar buiten is. De keuken is voorzien van warm water, een koelbox en oven. De ruime toiletruimte met douche bevindt zich direct naast de kajuitingang.

Thuis op het water

De nieuwe Dehler 38SQ is ontwikkeld met het architectenduo Judel/ Vrolijk. Kenmerkend is de vaste boegspriet waarin het anker is geïntegreerd en waarop de genaker wordt gevaren bj ruimere koersen; deze is standaard aan boord.

Vernieuwend in dit schip is de afwerking en indeling van de binnenruimte. Het schip heeft voor zijn lengte een zeer ruime badkamer. Deze ruimte is gerealiseerd door een unieke deurconstructie die 2 ruimtes naar wens kan afsluiten. De salon is voorzien van veel kastruimte; de keuken heeft een koelkast die zowel van boven als via een deur te bereiken is: ideaal voor langere tochten. De navigatiehoek is vast in de hoek gemonteerd zodat u in de haven de bank gemakkelijk kunt gebruiken als extra kooi.