Saffier Sc 8m Cabin

Saffier Sc 8m Cabin

De Saffier Sc 8 m Cabin heeft een scala aan opvallende kwaliteiten. Een ruime ergonomische kuip en een interieur voor 4 volwassenen met volwaardig ingerichte kombuis voor een onbegrensd vaargebied. Een weekendzeiler voor mensen die actief en enthousiast willen zeilen en willen vertrouwen op de het hoge kwaliteitsniveau van hun boot. Dat is wat de Saffier Sc 8m Cabin u biedt.

Het gevoel dat je één bent met de natuur krijg je als je laag bij het water zit. Open boot zeilers kennen dat gevoel, zijn eraan verknocht en willen dat terecht vasthouden. De Saffier Sc 8 m Cabin is een weekendzeiler die u dat gevoel geeft, maar wel in combinatie met het comfort van een toilet en een kookgelegenheid, een zeewaardige & beschutte kuip, veel ruimte binnen, een electrische lier voor het grootzeilval en het betrouwbare gemak van een Yanmar dieselmotor.

Als u met uw gezin vaart, zullen uw partner en de kinderen de grote stabiliteit van de Saffier Sc 8 m Cabin zeer waarderen. Net als de royale ruimte en de handzaamheid en functionaliteit van alle onderdelen van de boot.
Voor de ruime rakken is onze Saffier uitgerust met een genaker.

De Saffier Sc 8 m Cabin is zeewaardig, zelfoprichtend en heeft een zelflozende kuip. Of u nu kruisend door de kleinste sloot van Friesland wilt laveren, eilandhoppen op de Waddenzee of misschien eens een rondje Noord-Holland wilt doen: onze Saffier Sc 8 Cabin is er klaar voor

  • Saffier 8m